Malin och Daniel Fotograf Nathalie Nyber

Hej där,

Detta är sidan där jag berättar vilken underbar människa jag är så ni vill boka mig DIREKT. Nja, inte riktigt så. Säljandet får nog mina bilder göra tycker jag. Dem kan ni finna på alla andra sidor här på hemsidan. Dock tror (vet) jag att det underlättar OTROLIGT mycket om ni känner mig lite, innan ni ställer er framför mina kameror och ROCKAR er kärlek för varandra!

Vi börjar med the basics (Ja, tråkigt, jag vet men någonstans måste man väl börja?):

Namn: Sara Nyström, Linnéa i mellannamn, därav L:et i mitt företagsnamn. Mamma ville att jag skulle heta Linnéa i förnamn men pappa hade en elak städare på sin skola som hette Linnéa så det var ett klart nej. Slutdiskuterat.

Bor: I Tyresö sydost om Stockholm med min pojkvän och mina växter, någon gång kommer det förhoppningsvis in en hund där någonstans också. Här (i Tyresö alltså) har jag bott hela mitt liv utom en period inne i en yttepyttelägenhet högst upp i ett hus på Kungsholmen i Stockholm. Oj vad jag älskade den lägenheten. Trots att hissmotorn var vägg i vägg och det lite för ofta luktade rök i trappuppgången var den det mysigaste någonsin. Men livet som sambo är än ljuvare, med utsikt över skogens trädtoppar.

Passioner i livet: Foto (chocker!), psykologi, yoga, friluftsliv och simning. Salig blandning men jag tänker att det ger balans? Fånga allt det vackra, förstå mig själv och dem jag möter, kunna möta mig själv på flera plan, sammanlänka med naturen och idrotta i vatten (yep, ett totalt vattendjur har ni här).

Så, det var inte så smärtsamt va? Nedan finner du lite mer användbar fakta om mig. Nåja, mer eller mindre användbar kanske haha, men tänker att the more you know!

Foto: Nathalie Nyberg

Dåså, bort från the basics och mot lite mer eller mindre användbar fakta om mig för den som är intresserad, enjoy!

- En av mina största drömmar är att köpa ett gammalt hus på landet (Landet = Västra Värmland så alla är med på det), renovera det och ha som landställe för resten av mitt liv. Min farmors släkt kommer från trakten kring gränsen till Norge och pappa äger mark där. Farmors barndomshem är också kvar men det rår min kära farbror om.

- Norska är för övrigt det mest fantastiska språk jag vet. Är inte så mycket mer till det. De har en helt ok natur där också. Bara helt ok.

- Stickade tröjor tycker jag är livets bästa plagg. Sweatshirts, blusar, skjortor... nej. På sommaren kan jag gå runt och längta till kvällen eller lite kallare dagar för att kunna ta på mig en utan att få värmeslag och svettas ut halva kroppens vätska.

- Jag är mamma till ett superfertilt elefantöra, den producerar så mycket bebisar (ursäkta) att jag inte vet vad jag ska göra med dem. Har ju inte hjärta att döda dem heller. Min kära sambo ser mycket fram emot att leva i en elefantörons-djungel här fram mot sommaren. Nej, det var ett skämt. Det gör han inte. Skicka hjälp. Eller adoptera en. En elefantöra-bebis alltså. Snälla? Kila iväg ett meddelande på Bokning & Kontakt bara.

- Jag älskar att åka skridskor, men gillar inte alls långfärdsskridskor. Får alltid kommentarer när jag är ute och åker med mammas hockeyrör från 80-talet. "Det är så mycket skööönare med långfärdsskidskor". Nej. Jag känner mig bortkopplad. Från isen. Från naturen. Jag och de där tjocka pjäxorna och långa bladen är inte i synk. Tyvärr.

- Appropå ovan älskar jag all form av connection med naturen. Det genuina. Tillbaka till källan. Vandring, tält, barfotalivet, bad året runt, skridskor, skidor, paddling, segling... Att känna att jag lever i (INNUTI) elementen är det coolaste någonsin.

_DSC7283 1.jpg