top of page
Malin och Daniel Fotograf Nathalie Nyber

Hej där,

Detta är sidan där jag berättar vilken underbar människa jag är så ni vill boka mig DIREKT. Nja, inte riktigt så. Säljandet får mina bilder stå för tycker jag. Dem kan ni finna på alla andra sidor här på hemsidan. Dock tror (vet) jag att det underlättar OTROLIGT mycket om ni känner mig lite, innan ni ställer er framför mina kameror och ROCKAR er kärlek för varandra!

Vi börjar med en liten introduktion:

Sara Nyström heter jag, Linnéa i mellannamn, därmed L:et i företagsnamnet.

Jag bor i Tyresö sydost om Stockholm med min pojkvän och mina växter, någon gång kommer det förhoppningsvis in en hund där någonstans också. 

Jag har alltid fashinerats av fotons förmåga att berätta, frysa tiden och bevara alla vackra ögonblick och det är det jag vill ge mina kunder - förevigandet av det fina.

Min fotografkarriär började när jag var 10 och min käre far köpte en systemkamera till familjen. Till familjen tänkte han men den var mer i mina händer än någon annans. Jag fotade ALLT och eftersom familjen knappt fick någon åtkomst till den kameran fick jag senare min alldeles egna. En Nikon D3000. Jag har den kvar fortfarande och det emotionella värdet i den har inget motstycke!

 

Idag fotar jag med två Nikon D750 och växlar primärt mellan objektiven Tamron 24-70 2.8 och Sigma Art 85 1.4, men även Sigma Art 135 1.8.

Foto: Nathalie Nyberg

Lite kuriosa om mig

- Jag älskar att bada. Året runt. Mitt element är utan tvekan vatten.

- Norska är mitt favoritspråk i världen. Kan inte prata det så bra men brukar förstå utan problem.

- Stickade tröjor tycker jag är livets bästa plagg. På sommaren kan jag gå runt och längta till kvällen eller lite kallare dagar för att kunna ta på mig en utan att på värmeslag.

- När jag har möjlighet seglar jag på ett segelfartyg och det är en av de bästa sakerna jag vet. Klättra i mast, känna vinden, doften av tjära och havet, jobba med händerna - den bästa avslappningen för själen.

- Jag älskar att åka skridskor, men gillar inte alls långfärdsskridskor. Får alltid kommentarer när jag är ute och åker med mammas hockeyrör från 80-talet - "Det är så mycket skööönare med långfärdsskidskor". Nej. Jag och de tjocka pjäxorna och långa bladen är tyvärr inte i synk.

- Jag har en kandidatexamen i psykologi och personalvetenskap och är även utbildad till simtränare för minisim, simskola/teknikskola, tävlingssimning och öppet vatten simning.

_DSC7283 1.jpg
bottom of page