top of page
FAMILJ

Finns det något viktigare i livet än ens nära och kära?

Jag ser på familjen såhär: Familjen är såklart ens föräldrar, sina syskon om man har sådana och ens mor- och farföräldrar. Det är också ens partner, ens egna barn men även ens vänner.

 

En familjefotografering kan vara allt från ett enskilt porträtt, till en gravidfotografering, en parfotografering, till den närmsta familjen eller hela släkten! 

En familjefotografering med mig är en stund för varandra. Det är fritt fram att skämta, leka, busa och upptäcka omgivningen - jag VILL att ni ska skämta, leka, busa och upptäcka omgivningen. Min passion för foto grundar sig i fångandet av känslor och relationer, och genom fokuset på varandra har jag chansen att fånga det åt er för att bevara och se tillbaka på i framtiden.

Hur en familjefotografering med mig går till, samt info om mina tre familjepaket, finner ni längre ner på denna sida!

Hur går en familjefotografering med mig till?

Första kontakt

Vår första kontakt sker via mail och vi kollar av när vi kan ha fotograferingen. Observera att det kan vara fullbokat ett tag framöver så hör av er i god tid om ni önskar en fotografering en speciell tid på året!

Möte

Inför alla mina fotograferingar har jag ett möte. Detta för att jag är medveten om att det kan vara svårt att vara bekväm med någon man aldrig har träffat förut, särskilt när det är en kamera involverad. Ytterst få har fotograferats professionellt och det är en speciell upplevelse, därför vill jag ge er möjligheten att lära känna mig lite, få möjlighet att ställa frågor, uttrycka farhågor eller diskutera visioner personligen.

Vid mötet bestäms plats och tid för fotograferingen och vi skriver ett avtal.

Varför avtal, frågar kanske ni? Avtalet blir en säkerhet för båda parter (även om det inte kräver särskilt mycket av dig som kund, jag tar hand om det allra mesta!), samt tar bort risken för missförstånd och olika förväntningar drastiskt. Jag vill att ni ska känna er trygga med mig som er fotograf och därför vill jag ha avtal på alla mina uppdrag. 

Dagarna innan fotograferingen

Vid bokning (efter mötet) får man information om fotograferingen - saker att tänka på, vad vi gör vid "dåligt" väder, med mera. 

Senast 2 veckor innan fotograferingen skickar jag fakturan till er via mail.

Dagarna innan fotograferingen hörs vi per mail eller telefon. Här stämmer vi av de sista sakerna som kläder, hur vädret ser ut att vara etc.

Fotograferingsdagen

På den bestämda dagen ses vi på avtalad och plats! Vi fotograferar, umgås och har en roligt stund ihop. Vi avsätter god tid för fotograferingen för att ha möjlighet till klädombyten, pauser och lite fika/energipåfyllning.

Efter fotograferingen

Inom 15 arbetsdagar är era bilder klara och skickas på ett lyxigt USB hem till er. 

Familjepaket

En person

- 1-2 timmars fotografering

- Samtliga utvalda högupplösta och redigerade bilder levereras på ett lyxigt USB

Detta paket ger möjlighet att föreviga dig själv eller någon du håller av - kanske ett barn, ett syskon, en förälder eller en nära vän.

3 000 kr inkl. moms

Två personer

- 1-2 timmars fotografering

- Samtliga utvalda högupplösta och redigerade bilder levereras på ett lyxigt USB

Detta paket är en möjlighet att föreviga dig själv med en vän, en partner, en föräldrar eller ett barn.

5 000 kr inkl. moms

Tre till fem personer

2-3 timmars fotografering

- Samtliga utvalda högupplösta och redigerade bilder levereras på ett lyxigt USB

Detta paket ger möjlighet att föreviga dig och din familj, dina barn, dina vänner, syskon eller vilka du än håller nära.

6 000 kr inkl. moms

OBS!

- Är ni fler än 5? Hör av er så kommer jag med mer info!!

bottom of page