top of page

Elopement

Det engelska ordet elopement blir rymning på svenska och kommer just från fenomenet att par rymt iväg för att gifta sig. För några år sedan innebar en elopement praktiskt taget att man gick till stadshuset och skrev på papper. Idag har det istället utvecklats till ett populärt alternativ hos de par som inte vill gifta sig på traditionellt sätt utan föredrar något mindre. 

Elopement är också det perfekta alternativet för er som hade tänkt ha stora bröllop men som Covid-19 pandemin har satt käppar i hjulen för. Smit iväg och gift er nu och ha festen sen!

En intim vigsel på en vacker plats med din käresta, en vigselförättare, er fotograf (blink ;) ) och, om ni vill,några få vittnen. HUR magiskt låter inte det? Nedan finner ni info om hur det fungerar att ha mig som fotograf för just elopement, som blir lite annorlunda än traditionella bröllop.

Eftersom elopements ser så olika ut och har oändligt med möjligheter och val är det svårt för mig att sätta fasta paket och priser. Baspriset ligger på 10 000 kr inkl. moms och beroende på er dags utformning tillkommer kostnader beroende på hur många timmar ni bokar mig för, samt om det kommer till några specialare som kräver extra förberedelse eller material för mig för att jag ska kunna matcha just ert äventyr ♡

 

För att jag ska kunna komma med en ordentlig prisbild får ni höra av er till mig och berätta vad ni planerar och är sugna på så tar vi det därifrån!

Trots att det är en del som dock är det en del saker som alltid ingår när er kärleks dag ska förevigas av mig:

- Provfotografering. En parfotografering för att vi ska lära känna varandra lite bättre och ni ska få känna på hur det är att vara framför kameran innan den stora dagen.

- Mig som bollplank och stöd. Ett bröllop är inte alltid lätt att planera, även om det är ett litet sådant. Som verksam inom bröllopsbranchen kan jag hjälpa er att navigera i djungeln kallad bröllopsplanering. Jag finns som stöd för er genom hela processen!

- Leverans av färdig produkt i en lyxig personlig låda med bilderna på USB för säker förvaring.

- Utan att avslöja för mycket kan även lite annat smått och gott dyka upp längs vägen.

Annat, lite mer praktiskt, som är bra att veta

- Ni betalar ni 5000 kr i bokningsavgift,, vilket är en del av den totala kostanden och fungerar som en säkerhet både för er och mig. Först när bokningsavgiften är betalad är ert datum helt säkert ert. Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar.

- Resterande belopp betalas 2 veckor innan ert bröllop.

- Under bröllopsfikat skriver vi avtal och därefter fakturerar jag er bokningsavgiften. OBS!! Önskar ni ses på en fika innan ni bokar för att lära känna mig lite bättre går det givetvis också bra! 

- Vid resor längre än 5 mil från Tyresö (strax utanför Stockholm) tillkommer reseersättning för både min och era bilders säkerhet.

Elopement

Har ni valt bort det traditionella bröllopet och ska göra något alldeles eget? Ta mig med er!

Skicka ett meddelande och berätta om era idéer och planer!

Eftersom dessa former av bröllop är svåra att sätta tidsramar på är detta ett lite mer rörligt paket som formas efter vad just ni planerar att göra.

Samtliga utvalda bilder levereras redigerade och klara och på ett vackert USB i en personlig och lyxig låda.

- Provfotografering ingår -

10 000 kr inkl. moms i starttaxa. 1 timme ingår.

Därefter 5000 kr inkl. moms per påbörjad timme.

Timmarna ska vara sammanhängande.

Stadshuset

En vigsel i stadshuset är ett vackert, elegant och enklare alternativ till det stora bröllopet.

Med den korta vigseln på bara några minuter är bastiden här 30 minuter.

Samtliga utvalda bilder levereras redigerade och klara och på ett vackert USB i en personlig och lyxig låda.

- Provfotografering ingår -

8 000 kr inkl. moms i starttaxa för de första 30 minuterna

Därefter 2000 kr inkl. moms per påbörjad halvtimme.

Halvtimmarna ska vara sammanhängande.

PS. Önskar ni att jag är ett av era vittnen går det självklart bra!

bottom of page