Hej!

Jag bor i en liten lägenhet på Kungsholmen i Stockholm med utsikt över delar av Rålambshovsparken och takåsar. Här dricker jag för det mesta te och sörjer om mina växter, eller gosar upp framför en film med min fantastiska pojkvän.

Ni lär inte hitta mig på någon fest, men ni lär finna mig vid ett köksbord någonstans, drickandes vin och spelandes Ticket to Ride, Monopol eller annat spel med mina närmsta och när jag har eller tar tid för mig själv spenderar jag den helst i skogen eller på yogamattan.

Mina passioner i livet är foto och psykologi, så därför kan ni även finna mig i skolbänken på Södertörns Högskola under hösttermin och vårtermin.

Foto har funnits med mig så länge jag kan minnas. Jag har alltid fascinerats av fotografins förmåga att stanna tiden och bevara ögonblick men det var inte förrän min pappa köpte en systemkamera till familjen när jag var ca 10 år som jag blev het på avtryckaren - men oj vad det knäpptes bilder med den kameran!

Nu, många år senare har jag hunnit prova på en del - bokfoton, produkt, kampanj, företagsporträtt - men jag återkommer alltid till människorna, till känslorna, till uttrycken och upplevelserna.

De senaste åren när jag vågat utveckla och satsa på min passion för foto har jag bara fallit mer och mer för denna konstform. Att få föreviga par, familjer och bröllop är bland det häftigaste jag har gjort, och jag känner mig så otroligt hedrad att jag har möjlighet att göra detta.

Tusen tack till alla par, familjer och brudpar som har gett mig förtroende att föreviga dem!

Kram!

fotograf.saralnystrom@gmail.com

Bröllop   -   Familj 

Registrerad för F-skatt

saralnystrom.com

  • Black Instagram Icon